085 netnummer

Een 085 netnummer is een plaatsonafhankelijk telefoonnummer waarmee je eenvoudig een landelijke uitstraling creëert. Omdat het een 10-cijferig telefoonnummer is gelden de normale beltarieven. En ben je gewoon bereikbaar vanuit het buitenland.

Een extra voordeel van een 085-nummer is dat je ze per stuk kunt afnemen. Ideaal voor starters en ondernemers die één landelijk netnummer wensen. Je kiest via onze database jouw eigen voorkeursnummer of nummerblok en laat het eenvoudig binnenkomen op jouw mobiel, pc of vaste toestel.

1 netnummer of nummerblok

085 nummers kunnen per stuk worden afgenomen maar ze kunnen ook in een blok van 10 tallen of 100 tallen tegelijk worden afgenomen. Je bepaalt dus zelf het aantal nummers dat jij nodig hebt.

Wij hebben in onze database een ruime voorraad aan direct beschikbare telefoonnummers die je zelf kunt uitkiezen. En dezelfde dag nog kunt activeren.

Voordelen

  • Eigen telefoonnummer kiezen
  • Eén telefoonnummer of nummerblok
  • Landelijke uitstraling
  • Eenvoudig mee te verhuizen
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
  • Lokale gesprekstarieven
Vraag een offerte aan
Nummerbehoud & portering mogelijk

Wil jij graag jouw 085 bedrijfsnummer naar ons verhuizen (porteren) dan kan dat heel eenvoudig en snel. Onze sales afdeling biedt volledige persoonlijke begeleiding.

Een portering kunnen wij binnen 5 werkdagen voor jou uitvoeren.

085 nummer of 088 nummer?

Werkzaam bij een grotere organisatie? En wil je graag een nummerblok van 100 nummers of meer afnemen? Dan adviseren wij jou een 088 netnummer. Een 088 netnummer heeft namelijk dezelfde voordelen als een 085 netnummer met het verschil dat de 088 nummers per 100 worden uitgegeven.

Meer weten over onze “085 nummer(s) services?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.