Wachtrij

Met een wachtrij – ook wel Queue genoemd – kan je de beller een begroetingstekst laten horen. Hiermee kan je tijdens piekdrukte de beller eenvoudig opvangen en kan jij rustig je gesprek afronden. Zodra je het gesprek afrondt komt de volgende beller uit de wachtrij op jouw telefoon binnen.

Informatieve boodschap

Tijdens het wachten kan je de beller een informatieve boodschap laten horen. Je verwijst bijvoorbeeld naar de website of een e-mailadres. Je kunt ook het aantal wachtende realtime doorgeven.

Je kan daarbij kiezen voor één gestandaardiseerde boodschap of om verschillende boodschappen met elkaar te combineren.

Zo hoort de beller in het geval van een langere wachttijd niet continu dezelfde tekst.

Muziek

Soms is het prettig om een beller die lang moet wachten een achtergrondmuziek te laten horen totdat er wordt doorverbonden.

Wij hebben een aantal standaardopties voor achtergrondmuziek waaruit je gemakkelijk kan kiezen. Je kunt natuurlijk ook een eigen muziekbestand gebruiken.

Muziek & informatie combineren

Wil je graag een informatieve boodschap en muziek met elkaar combineren? Dat kan natuurlijk ook. Hiermee zorg je ervoor dat er tussen de meldingen door geen stilte valt.

Combineer diverse berichten met muziek en haal het maximale uit jouw wachtrij. Dit verkleint de kans dat een beller zal ophangen als de wachttijd erg lang is.

Berichten in laten spreken door professional

Wij hebben diverse mogelijkheden om een gesproken bericht (voice prompt) op te laten nemen door professionals.

Vraag naar de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte op.

Meer weten over onze “Wachtrij diensten?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.