MKB VoIP specialist

Als VoIP specialist voor het MKB bieden wij telefonie- en internetoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw internet- èn belgedrag. En met onze persoonlijke online beheeromgeving regelt u vervolgens alles met “een druk op de knop”!

MKB telefonie

Bircon VoIP is een onafhankelijke telecomleverancier voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland en biedt een breed scala van oplossingen voor zakelijke telefonie. Daarbij werken er bij Bircon VoIP communicatiespecialisten met verstand van èn passie voor ICT & Telecom. En van die mensen krijg jij altijd support en advies op maat!

Voor alle organisaties, groot of klein, bieden wij maatwerkoplossingen. Het uitgangspunt is daarbij jouw huidige situatie. Maar nog veel belangrijker is waar je naartoe wilt bewegen. Meer mogelijkheden? Lagere kosten? Of allebei? Het kan allemaal met onze VoIPdiensten.

We bieden daarbij optimale flexibiliteit: je betaalt alleen voor gebruik en je kan op elk gewenst moment je pakket up- of downgraden.

Bedrijfsnummers

Voor alle wensen omtrent telefoonnummers ben je bij ons aan het juiste adres. Bedrijfsnummers aanvragen (085 of 088 nummer)? Of misschien wel een specifiek servicenummer (0800 of 0900 nummer) of eenregionummer zoals 010 of 070? Wij regelen het allemaal graag voor jou.

Via onze eigen nummerdatabase kun je snel je eigen nummers selecteren. Kies bijvoorbeeld een beschikbaar telefoonnummer dat je klanten gemakkelijk kunnen onthouden en laat dit nummer direct activeren.

Heb je al een bestaand telefoonnummer? En wil je die graag meenemen? Wij bieden een overstapservicespeciaal voor jouw bestaande telefoon- en faxnummers. Je kunt daarbij zelf kiezen met welke nummers je wel en niet wenst over te stappen.

Alles onder 1 dak

Naast VoIP abonnementen en telefoonnummers kan je bij ons ook terecht voor een snelle en betrouwbare internetverbinding. Ook alle benodigde VoIP apparatuur zoals IP telefoontoestellen, IP intercom en headsets kun je eenvoudig via onze website (bij)bestellen.

Wij bieden je een volledig pakket tegen voordelige tarieven.

Persoonlijk advies

Met gepaste trots kunnen wij stellen dat wij een onafhankelijke telecomprovider zijn zijn die persoonlijk bij de bedrijven langs gaat om een goed advies uit te brengen.

Alleen zo kunnen wij voor elk bedrijf – groot of klein – volledig passende oplossingen bieden.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over onze “Zakelijke telefoniediensten?“Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.