Keuzemenu

Een keuzemenu of IVR is een telefonische dienst waarmee opdrachten via de telefoontoetsen of stem door een computer worden uitgevoerd. Deze telecomoplossing is heel interessant voor bedrijven en organisaties die over een veelheid aan locaties en afdelingen beschikken.

Een keuzemenu stelt de beller namelijk in staat om direct met de juiste afdeling of locatie te worden doorverbonden. En daarmee verhoog je direct de klanttevredenheid op een essentieel moment: aan het begin van het gesprek. Deze extra dienst kun je eenvoudig toevoegen aan onze Hosted Voice oplossingen.

Altijd de juiste persoon

Met een keuzemenu routeer je bellers direct naar de juiste persoon, afdeling of vestiging.
Je kunt de beller voorafgaand zelfs nog een bericht laten horen waarin je verwijst naar een passende website of e-mail waar zij wellicht zelf antwoord op hun vragen kunnen verkrijgen.

Voordelen

  • Hogere klanttevredenheid: direct de juiste persoon, afdeling of vestiging
  • De beller vooraf informatieve boodschappen kunnen laten beluisteren
  • Kostenbesparingen realiseren op bijvoorbeeld de receptioniste
Tekstberichten opnemen

Je kunt ervoor kiezen om zelf de gewenste tekst in te spreken. Dat biedt veel flexibiliteit omdat je het achteraf eenvoudig kunt aanpassen.
Wij bieden natuurlijk ook diverse oplossingen om de gewenste tekst in te laten spreken door een professional.

Kostenbesparing

Eén van de besparingen die je kunt realiseren door het instellen van een keuzemenu is de vervanging van een receptioniste. En wanneer de betreffende vestiging of afdeling niet bereikbaar of gesloten is, kun je eenvoudig de telefoon doorschakelen naar een andere vestiging of locatie.

Meer weten over onze “Keuzemenu oplossingen?“Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.