VoIP telefonie is “toekomstvast”

VoIP is gebaseerd op open standaarden. Dit biedt de mogelijkheid om de nieuwste technologieën toe te passen en in te spelen op de veranderende behoeften. Traditionele telefonie wordt minder doorontwikkeld en raakt verder achterop. Investeren in VoIP is dan ook investeren in de toekomst.

VoIP telefonie

Vaste telefonie heeft de afgelopen jaren veel technologische ontwikkelingen doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er meer VoIP aansluitingen dan ISDN en analoge aansluitingen. Het MKB en ZZP-ers maken steeds meer gebruik van Hosted VoIP Telefonie.

Het VoIP netwerk is eenvoudig uit te breiden met nieuwe vestigingen, telewerkers en freelancers. Wanneer er nieuwe medewerkers komen sluit je eenvoudig extra IP toestellen aan op het bestaande netwerk.
In het geval van interne verhuizingen kunnen medewerkers heel gemakkelijk hun eigen IP toestel meenemen naar de nieuwe werkplek. Alleen de stekker en netwerkkabel erin en ze kunnen direct bellen met hetzelfde nummer. Natuurlijk verhuizen de telefooninstellingen automatisch mee.

VoIP account

Uiteraard geven wij altijd gratis advies, support en assistentie op al onze diensten. Er zijn daarentegen ook bedrijven die dit graag “inhouse” oplossen. Daarom krijg je bij ons je eigen gratis VoIP account.

Met je eigen VoIP account kun je o.a.;

  • Persoonlijke gegevens beheren
  • Diensten uitbreiden
  • Facturen en specificaties inzien
  • Support tickets beheren
  • Offertes en contracten bekijken
  • Functies beheren zoals; Nummerweergave, Keuzemenu, Voicemail, Call forwarding, Fax to E-mail en Doorschakelingen beheren
Bel mij terug integratie

Een Bel mij terug functie – ook wel Call-me-now of Call-me-back genoemd – is een button op jouw website die de bezoekers kunnen aanklikken waarmee zij een telefoonnummer en gegevens achter kunnen laten.
Jij kunt vervolgens de bezoeker direct of op de door de bezoeker opgegeven tijd terugbellen. Hiermee verbeter je de service aan bezoekers van jouw website en verhoog je de conversie.

Klikken en bellen

Om jou van alle gemakken te voorzien en de telefonie dienst nog gemakkelijker te maken, kunnen wij een Click-to-call integratie met uw CRM systeem verzorgen. Met de Click-to-call integratie kan een gebruiker door een klik op een knop direct bellen met het aangeklikte telefoonnummer.

Meer weten over onze “VoIP telefonie diensten?“Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.