Speciaal voor overheidsinstellingen

De overheid digitaliseert steeds verder. VoIP dienstverlening past uitstekend bij de wensen en eisen die aan de ‘iOverheid’ gesteld worden. Zowel door burgers als de overheid zelf.

(Semi) Overheid

Overheden bieden steeds vaker informatie en diensten online aan. Uit onderzoek blijkt dat de burger wel degelijk voorwaarden stelt aan deze digitalisering. Waarborging van de privacy, persoonlijk contact mogelijk houden en eenvoudig beschikbare hulp zijn de drie belangrijkste eisen.
Daarom levert Bircon VoIP een gemakkelijk te configureren Hosted VoIP centrale waarmee je de interne & externe communicatie drastisch verbetert, de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd de kosten sterk verlaagt.

Breed pakket

Organisaties hebben bij ons ruime keuze uit de diensten die ze afnemen. Deze diensten zijn op elk moment zelf gemakkelijk aan te vragen of op te zeggen via een persoonlijke online beheeromgeving:

  • Keuzemenu
  • Meerdere locaties bereikbaar middels 1 vast nummer
  • Door keuzemenu direct naar juiste persoon, afdeling of vestiging
  • Meerdere vaste nummers op 1 centrale ontvangen
  • Nummerblokken mogelijk, daardoor beschik je over doorkies-, groeps- of afdelingsnummers
  • Conference Call mogelijkheid
  • Gespreksopname mogelijk: conferentie kan bijvoorbeeld achteraf genotuleerd worden
  • Wachtrijfunctie
Maatwerk & Software integratie

Als onafhankelijke telecomprovider doen wij er alles aan om je van alle gemakken te voorzien. Zo is het mogelijk om een Click-to-call integratie met CRM software en/of internet pagina’s te maken waardoor je direct op een nummer kan klikken en het telefoonnummer direct wordt gebeld.
Ook vast-op-mobiel integratie en meerdere filialen aan een centrale verbinden kunnen wij eenvoudig en snel voor je regelen.
Uiteraard krijg je van ons een volledig geautomatiseerde portal tot je beschikking waarin je alle telefoniediensten gemakkelijk kunt beheren.

Maximaal voordeel & minimale verplichting

Bircon VoIP levert maximale besparingen waardoor je maar liefst 40% kunt besparen op je huidige telefoonrekening.
Dit komt bovenop de besparingen door de efficiënte gebruikswijze van ons systeem.

Wij bieden daarbij ook maximale flexibiliteit. Geen langdurige telefoonabonnementen, maar diensten die je eenvoudig maandelijks kunt aanvragen of opzeggen

Meer weten over onze “(Semi) Overheid oplossingen?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.