Verzamelgebouwen

Bedrijven gevestigd in 1 gebouw kunnen elkaar enorm versterken. Als VoIP specialist voor het MKB geloven wij ook in synergie. Daarom bieden wij alles-over-IP-voordeel: telefonie, zakelijk internet en hardware.

Verzamelgebouwen

Locaties met elkaar verbinden met de nieuwe VoIP telefonie kan veel voordelen opleveren. Een greep uit de voordelen voor jou:

  • Meerdere vaste telefoonnummers op één
    of meerder toestellen binnen laten komen.
  • Bellers direct via het keuzemenu naar de juiste
    afdeling of persoon leiden
  • Belgroepen creëren voor afdelingen
  • Landelijk bedrijfsnummer
  • Korte doorkiesnummers voor afdelingen en/of personen
  • Conferentie service
Internet & Bellen

Om jouw bedrijfsprocessen en internettelefonie snel en goed af te handelen heb je natuurlijk een goede internetverbinding nodig. Daarom levert Bircon VoIP diverse internetverbindingen zoals ADSL, VDSL maar ook glasvezel.
Onze internetverbinding kun jij gebruiken als hoofdlijn maar je kunt deze ook alleen als voice-only inzetten. Of als tweede back-up lijn natuurlijk. De back-uplijn zal jouw verbinding direct overnemen indien de internet hoofdlijn uitvalt.
Zo ben je er zeker van dat al jouw bedrijfsprocessen ongestoord doorlopen.

Flexibiliteit

Onze zakelijke telefonie biedt niet alleen veel voordelen maar geeft ook veel flexibiliteit. Je kunt namelijk elke dienst en functionaliteit op elk gewenst moment uitbreiden of afsluiten. Zo betaal je alleen wat je nodig hebt.

Hardware

Een goede kwaliteit van jouw hardware is enorm belangrijk. Daarom bieden wij IP toestellen aan van betrouwbare merken die wij zelf door en door hebben getest. Zo ben jij zeker van een lange levensduur en een uitstekende geluidskwaliteit.

Meer weten over onze “Verzamel gebouwen diensten?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.