Oplossingen voor het onderwijs

Als VoIP specialist bieden wij telefonie- en internetoplossingen die perfect zijn afgestemd op het internet- èn belgedrag van jouw onderwijsinstelling. Denk bijvoorbeeld aan een slim keuzemenu om bellers direct naar de juiste afdeling of persoon door te verbinden. Maar ook aan Voicemail Recording waarmee alle ziekmeldingen kunnen worden ingesproken en opgeslagen.

En met onze persoonlijke online beheeromgeving regel je vervolgens alle wijzigingen of toevoegingen met “een druk op de knop”!

Onderwijs

Eén van de kerntaken van het onderwijs is natuurlijk het overbrengen van kennis en vaardigheden. Daarbij is actuele en goede informatievoorziening een belangrijke sleutel. Maar wel tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Bij Bircon VoIP delen wij die visie. Daarom kun je ervan op aan dat onze telefoon- en internetoplossingen zeer voordelig zijn, zonder dat je inlevert op de gewenste kwaliteit.

Voordelen

  • Meerdere locaties bereikbaar middels 1 vast nummer
  • Kosteloos beheer door Bircon VoIP
  • Meerdere vaste nummers op 1 centrale ontvangen
  • Automatische voicemail beantwoording met openingstijden (schakelt automatisch in en uit)
  • Conferentiemogelijkheid
  • Voicemail Recording voor bijvoorbeeld het laten inspreken van ziekmeldingen
  • Onderling gratis bellen
Flexibiliteit en beheer

Wanneer een school moet fuseren of juist krimpen, dan zijn onze VoIP- en internetoplossingen snel en gemakkelijk aan te passen aan de nieuwe situatie.

Laat jouw school of scholengemeenschap het volledige beheer van de Hosted telefooncentrale liever aan ons over? Dan beheren wij dit kosteloos voor jou. Je kan op elk moment een verzoek om een wijziging indienen en wij zorgen ervoor dat dit wordt doorgevoerd.

Eigen Telefooncentrale

Heeft jouw onderwijsinstelling een eigen telefooncentrale?

Met onze SIP-trunk oplossing kan je toch heel eenvoudig op jouw gesprekskosten gaan besparen.

Je hoeft hiervoor zelf niets aan te passen: de instellingen blijven gelijk en het beheer van de centrale verandert niet. Maar je gaat wel direct besparen op jouw telefoonkosten!

Meer weten over onze “Onderwijs diensten?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.