Optimale zekerheid

Bircon VoIP staat garant voor een oplossing die het doet, die betrouwbaar en veilig is. Maar ook voor een oplossing die flexibel, kosteneffectief en duurzaam is! Wij komen persoonlijk bij jouw organisatie langs om te kijken wat je nodig hebt en berekenen direct wat jij kunt besparen op basis van jouw huidige telefoonrekening.

Wij ontwerpen en bouwen voor je en met je een omgeving op basis van bewezen technologie. En dat doen we op een manier die open en transparant is. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Callcenter

De technologie van Bircon VoIP is zo ingericht dat de integratie met een bestaande telefooncentrale of jouw huidige callcentersoftware naadloos te realiseren is.

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een SIP Trunk af te nemen. Je behoudt de instellingen van jouw eigen centrale en je kan direct goedkoper bellen. De besparing op jouw gesprekskosten kan wel oplopen tot 40% van jouw huidige provider.

Voordelen

  • Wachtrij functionaliteit
  • Intern doorschakelen
  • Gespreksopname
  • Koppeling met agenda
  • Tot 40% besparing
Vrijblijvende evaluatie

Bircon VoIP komt graag persoonlijk bij jou langs om een evaluatie van de telefoniecentrale te maken.
Op basis daarvan kunnen wij kijken wat er reeds is en wat de meest efficiënte en kostenbesparende maatregel is die we vervolgens kunnen nemen.
Uiteraard is ons gesprek kosteloos en geheel vrijblijvend.

Hardware

Voor callcenter telefoons, headsets en randapparatuur kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij leveren een breed assortiment aan IP toestellen die volledig geschikt zijn om te gebruiken in een callcenter.
Kijk direct in onze VoIP winkel om te zien wat wij jou kunnen bieden.
Of vraag direct een vrijblijvende offerte op basis van de gewenste IP hardware.

Meer weten over onze “Callcenter oplossingen?
Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.