Niet onbekend met Voip (we bellen er al sinds 2006 mee) zijn we onlangs overgestapt op Bircon Voip. Bij onze vorige Voip provider waren er allerlei beperkingen en zaten we jaren vast aan het contract, maar gelukkig is Bircon veel meer flexibel. Binnen een week na het eerste contact was alles geregeld en nu bellen we geheel tevreden met zowel Dect toestellen als iphone en is de telefonische bereikbaarheid beter dan ooit.
Boudewijn Krijger, ColorPlaza
Integra Metal Ceiling Systems is als gespecialiseerd bedrijf in 2000 gestart met de productie, levering en montage van metalen systeemplafonds. Het assortiment biedt een uitgebreide keuze uit inleg-, clip-in- of langveldpanelen, met of zonder perforatie, met of zonder geïntegreerde ventilatieroosters en uitsparingen voor armaturen. In 2008 heeft Integra het assortiment verder uitgebreid met plafondsystemen die voorzien zijn van koel- en verwarmingstechnologie, verhoogde vloeren en wandsystemen.

Dankzij Bircon VoIP kan INTEGRA hoop geld besparen met het bellen naar buitenland.

Özgür Kasırga, Commercial Manager Integra Groep

Özgür Kasırga, Integra Ceiling Systems
Telefonische bereikbaarheid is voor een taxi en corporatelimousine provider als Holland Drivers van essentieel belang.

Bij Bircon VoIP zijn ze in staat snel te kunnen schakelen en zeer flexibel. Dat is voor ons een absolute meerwaarde. Ook de telefoonnummers van ons filiaal in Zürich zijn door Bircon VoIP verzorgd. De goede adviezen van Bircon VoIP hebben bij ons tot een besparing van 40% op de communicatiekosten geleid.

Jasper van der Pluym

Algemeen directeur Holland Drivers BV

Jasper van der Pluym , Holland Drivers
Meer weten over onze “Zakelijke telefoniediensten?” Laat hier je gegevens achter en wij bellen je direct terug.